Vihreä Eurovaalikysely Pirkanmaalla

Eurovaalit pidetään ensi keväänä 25.5.2014.

Vihreiden eurovaaliehdokkuudesta kiinnostuneita pirkanmaalaisia on tähän mennessä neljä: Anna-Kaisa Heinämäki (Tampere), Olli-Poika Parviainen (Tampere), Minna Sorsa (Ylöjärvi) ja Antti Tomminen (Nokia). Ehdokasasettelun tekee Vihreän liiton puoluehallitus, sille esitettyjen ehdokkaiden pohjalta.

Haluamme Pirkanmaalla antaa puoluehallitukselle evästykseksi päätöksentekoon jäsenistömme ja muiden kannan. Kysymme avoimessa kyselyssä vastaajilta, kenen kampanjaa he olisivat valmiita tukemaan tai kenet ehdokkuushalukkuudestaan kiinnostuneiden lisäksi he haluaisivat nähdä eurovaaleissa vihreiden ehdokkaana.

 

Vastausaika on 10-17.9.2013.

 

Web-pohjainen kysely löytyy netistä: http://www.webropolsurveys.com/S/F52CF3E4B75814FF.par

Kategoria(t): Avoimuus, Suomi, Tiedotteet Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *