Minnasta sanottua

Minnaa suosittelevat ja tukevat kansanedustajaksi

satu hassi”Minna on vienyt eteenpäin päätöksenteon avoimuutta ja kansalaisten suorien vaikutusmahdollisuuksien parantamista. Se on tärkeää kotikunnassa ja valtakunnallisesti”

Satu Hassi
kaupunginvaltuutettu, entinenen kansanedustaja, ministeri ja europarlamentaarikko, Tampere

 

tarja cronberg

 

 

 

”Minnaan voi luottaa asioiden hoidossa, hän tuntee koko Pirkanmaan”

Tarja Cronberg
entinen maakuntajohtaja ja europarlamentaarikko

 

 

Outi Alanko-Kahiluoto-17

 

”Minna on toiminut vihreiden naisten aktiivina puolustaen heikompiosaisia. Minna tuntee myös kansallisen sote-politiikan kiemurat. Tälle osaamiselle on käyttöä seuraavalla kaudella eduskunnassa.”

Outi Alanko-Kahiluoto
kansanedustaja,
Vihreän eduskuntaryhmän pj.

 

 

bland

”Tunnen Minnan vihreänä toimijana ja ihailen hänen päättäväisyyttään. Minnassa yhdistyy lisäksi huumorintaju ja idearikkaus. Minna huomioi kokonaisuuksia ja tahtoo löytää keinoja maaseutuasumisen ja yrittäjyyden uusiin muotoihin.”

Anne Bland
Maaseutu- ja erävihreiden puheenjohtaja, yrittäjä

 

pr_2015

”Minna on ottanut kantaa taiteen- ja luonnonpääomien säilyttämisen puolesta. Erityisen vaikutuksen minuun on tehnyt se, että Sorsa on puheiden lisäksi ollut mukana talkoissa tekemässä työtä ympäristötaiteen hyväksi. Minnan myötä saisimme eduskuntaan pirkanmaalaisen kulttuurin puolestapuhujan.”

Pekka Ruuska
taidehankkeiden erityisasiantuntija, kuvataiteilija

 

 

Jouko Paukkeri

 

”Olen työskennellyt Minnan kanssa Pitkäniemen sairaalassa. Minna on vastuunsa kantava, neuvotteleva ja hoitaa minkä lupaa loppuun asti. Minna on hoitoalan ammattilainen ja hän on tehnyt myös käytännön potilastyötä ennen pian valmistuvaa väitöskirjaansa.”

Jouko Paukkeri
Tampereen kotihoidon ja asumispalvelujen johtokunnan puheenjohtaja

 

 

”Minna on aktiivinen vihreä nainen, joka rakentaa kestävää tulevaisuutta.”

Heli Järvinen
entinen kansanedustaja, Suomen Naisyrittäjien toimitusjohtaja

 

 

 

 

”Terveyspoliittinen osaaminen nousee ensi vaalikaudella keskeiseen asemaan kun ryhdytään setvimään umpikujaa, johon terveydenhuoltojärjestelmämme on ajautunut. Lääkäreitä eduskunta on tulvillaan. Hoitoalan näkemystä tarvitaan sen ohella. Olin puhujana Minna Sorsan järjestämässä terveyspoliittisessa (vaali) seminaarissa Tampereella. Minuun teki vaikutuksen paitsi se, että seminaari kokonaisuudessaan oli korkeatasoinen, myös Minnan omien puheenvuorojen syvällisyys.” Soininvaara: Hyviä vihreitä ehdokkaita Pirkanmaalla
Osmo Soininvaara
kansanedustaja, kirjailija ja kolumnisti, Helsinki

Stiina Lahikainen”Minna on hyväsydäminen, ahkera ja innostava persoona. Hänen päätöksensä pohjautuvat sopivassa suhteessa järkeen ja tunteisiin. Pirkanmaan vihreän liiton puheenjohtajuus toi Minnalle paljon kokemusta puoluepolitiikasta ja vaikuttamisesta. Yhteiskunta tarvitsee välittämistä ja aidosti asioihin paneutuvaa kansanedustajaa.”
Stiina Lahikainen
Kunnanvaltuutettu ja Pirkanmaan vihreä liitto ry:n varajäsen, Kangasala

Lea-Elina Nikkilä_ET”Muuttuvassa maailmassa ja suomalaisen kuntarakenteen myllerryksessä kotiseutuidentiteetti ja juuret kasvattavat merkitystään. Vapaaehtoistyö kotiseutuyhdistyksissä on arvokasta ja tärkeää. Minna toimii kotiseutuyhdistyksen puheenjohtajana.”
Lea-Elina Nikkilä
Leivonmäki

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Avoin ja ennakkoluuloton lasten mielenterveystyön ja lastensuojelutyön edistäjä – Luotan Minnaan ja hänen kykyynsä viedä asioita eteepäin.”

Harri Mäkelä
Hämeenkyrö

 

 

 

”When I first met Minna I instantly liked her as a person. Some people are just that way. You can sense their sincerity and honesty…a real person. I was also impressed with her work as a healthcare professional. She has been dedicated to the well-being of others in her professional and daily life. When I found out later that she was ”Green” and running for parliament I wanted to be a part of her campaign. She not only cares for the world around her, but also the people in it. She will represent us well!”

Donna Kivirauma
Co-founder and CEO, TeamUp

 

 

”Tuen Minnan kampanjaa, koska Minna on innokas, uuttera ja kekseliäs tulevaisuuden rakentaja.”

Timo Järvenpää
Ylöjärven vihreät

 

 

 

Minna paikallislehden pilakuvissa

Minnan polittinen toiminta Ylöjärvellä on herättänyt paikallislehti Ylöjärven Uutiset nostamaan Minnan jo useaan pilapiirrokseen.

Ylöjärven Uutiset, 16.9.2009
Tämä julkaistiin sen jälkeen, kun Minna oli haastattelussa ihmetellyt, miksi Tampereen kaupunkiseudun mahdollisista kuntaliitoksista ei uskalleta keskustella avoimesti julkisuudessa.

 

 

Ylöjärven Uutiset, 12.5.2010
Tämä julkaistiin, kun vasemmiston valtuutettu ehdotti Ylöjärven TV-tornin muuttamista tuulivoimalaksi ja toivoi, ettei sorsa satuttaisi siipiään sen lapoihin. Tämän jälkeen vasuri sai napakan vastineen tukiryhmältä piirroksen kera.

 

Ylöjärven Uutiset, 2.2.2011
Tämä julkaistiin, kun tuli ilmi, että joidenkin puolueiden edustajat vaativat Minnan erottamista tarkastuslautakunnan puheenjohtajan tehtävistä, koska Minna oli tehnyt kaavavalituksen Yhtenäiskoulun tontin tornitalosta.

 

 

Minnasta sanottua – netistä poimittua vaalien alla

Kuuma lista: He ovat Aamulehden vaalikoneen katsotuimmat ehdokkaat!

”Vihreistä mielenkiintoisin olisi Minna Sorsa, joka uskalsi nousta Ylöjärven toveriseuran valtuuston hyväksymää Soppeenmäen mieletöntä pirvenpiirtäjän kaavahyväksyntää vastustamaan. Rohkea ja realisti!”
Arthur, DI

Saadaanko Ylöjärvelle kansanedustaja?

”Minna Sorsa edustaa Vihreitä. Sorsa on tyyppillinen hyvin koulutettu akateeminen Vihreä. Heitä alkaa olla 13 tusinassa Vihreiden riveissä. Sorsalla saattaa olla kuitenkin hyvät mahdollisuudet tulla valituksi, sillä etenkin nuorten naisten on helppo asettua hänen taakseen. Kovin suuria näyttöjä poliittisesta osaamisesta ei Sorsalla ole, mutta Vihreiden valtakunnallinen menestys voi avittaa Sorsaa saamaan valtakirjan kansanedustajaksi. Mielenkiintoista on nähdä kuinka paljon Sorsa vie ääniä kokoomuksen Satu Telemäeltä.”

Kansanedustaja Ylöjärveltä

”Kyllä Sorsa on osoittanut osaamisensa Ylöjärvellä ja muualla, hänellä on kannattajia myös muualla kuin Ylöjärvellä.

Tottakai pitää valita paras!

Lisäksi kannattaa vilkaista puolueen ohjelmaa:

Persuilla on eväät heikossa, eikä kai protestiksi kannata äänestää huonoa. Kannattaa valita paras, siis Sorsa.”

 

3 vastausta kohteessa Minnasta sanottua

  1. jouko paukkeri sanoo:

    minna on aloittanut psykiatrisella käytännön potilastyöllä,,, jatkanut opiskelujaan vaikka perhe-elämä on vienyt aikaa eli sinnikäs, neuvotteleva ja päämäärätietoinen , myös käytännön potilastyötä tehnyt nainen.

  2. Atte Tahvola sanoo:

    Tulevaan eduskuntaan tarvitaan terveydenhuollon asiantuntemusta. Asiantuntijoita, asioihin syvällisesti perehtymään pystyviä ihmisiä, kehittäjiä. Minna on juuri sellainen.

  3. Sirpa Heikkinen sanoo:

    Minna osaa käyttää asioiden ratkaisussa älyä ja tunnetta tasapainoisesti sekä kaiken toiminna perustana on eettisyys. Minnalle luonto merkitsee henkistä voimavaraa ja sen suojeleminen on myös ihmisen suojelemista. Minna on monipuolinen, laaja-alainen ja kokonaisvaltaisesti ihmistä ja terveyttä ajatteleva aktiivinen, periksiantamaton ja luova toimija.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *